penagih--penagih belog ini.

Thursday, 2 October 2014

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A.



Klik banner untuk ushar giveaway beserta ganjarannya. Best chuols

Cinta?
Terlalu dalam bagi aku.
Pernah aku tersungkur kerana cinta.
Selalu sebenarnya.
Selalu benar tersungkur kerana cinta.

Cinta?
Dahulu aku yang kerap mengejar,
Mengejar hingga lelah,
Namun luka dahulu membuat aku berubah,
Kini aku biarkan cinta mengejar aku.

Cinta?
Mungkin cinta kini tak mampu melawan cinta kau yang dulu
Tapi,
Cinta kini memberi kekuatan,
Cinta kini menyayangi tanpa syarat,
Cinta kini memberi tanpa pinta balasan.

Cinta,
Kini aku temui jawapan.
Cintalah Tuhan sebelum mencinta yang lain.
Kerana Tuhan yang mencipta cinta,
Pasti Dia lebih mengerti.

:')

*************************************************************************************************

Jiwang bukan?
Hahh lama dah tak berpuitis tis tis ni
Hiks

Ok done everything.
Good luck untuk diri sendiri!
Yeay!






18 comments:

  1. good luck ya :) dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  2. sweet :)

    #Sorry takperasan. terlebih layak awak ni :)

    thanks support ~
    meh semak dan blogwalk -- Senarai Peserta Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A --

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu. Thanks sebab alert, Cik Nadyya.
      Hampir-hampir merajuk dah rasanya.
      Errr hihi

      Delete
  3. pandainya berpuitis. good luck naaa. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Fafa yg anggun bercermin mata. Hiks

      Delete
  4. wahhhh
    sggh bw dr segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

  5. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  7. Salam~ hai babe! (n_n)...ha'ah lah kan, aku rase aku follow blog kau dulu pun sbb nampak puisi2 kau lah, maybe ko tgh sedih time tu kot..? hehe nice words up there~.. :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...
    singgah dari segmen yang sama :) , good luck...n done follow
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    ReplyDelete
  9. puisi yang menarik..
    BW dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  10. Good luck yer... Zumal dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  11. Assalamulaikum....singgah dari segmen yang sama :) http://cikash.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.htm

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama... goodluck yer... :D
    jemputlah join giveaway souvenirs dari paris saya jugak yer, kalau belum join lagi... :D
    done follow sini, jemputlah follow balik yer... :D

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Awesome :) Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  14. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete