penagih--penagih belog ini.

Saturday, 8 December 2012

Cadang nak tidur. Tapi tak tidur-tidur jugak.

sesat di sini 
arahnya tak pasti 
sepi dibelenggu mimpi 
masih mencari 

walaupun pergi 
jasadku disini 
nak ku cari tapi dimana 
bukalah mata 

Yang Berkuasa 
tolonglah hamba 
bukalah pintu segala 
agar sempurna 

tangan ku tadah 
agar menerima 
apa yang diberi olehMu 
aku bersyukur 

-korus-


yeah..yeah..yeah
bangunlah dari tidur 
buka mata pandang ke sana 
moga berjaya.


Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2008/10/lirik-mencari-waheeda-giegiel.html#ixzz2EObKaFxi



----------------------------------------------------------------------------------------------------------
yang sebenarnya aku rasa nak meluahkan something kat sini.
tapi entah. feel nak menulis hilang tiba-tiba.
kebetulan tadi aku terdengar lagu ni kat radio.
teringat pulak ebal, okgo dengan arip ada karok lagu ni.

takpelah, aku update lirik lagu je lah.
lirik dia sangat deep bila dihayati.
macam kena pulak dengan situasi aku.
okey nak tidur. kalau boleh tidurlah. bye

8 comments:

  1. Replies
    1. time ni, belum tidur lagi. insomnia lately. huhu

      Delete
  2. hahahaha yang aku boleh pulak pergi bace ala2 puisi, smpai bwh baru perasan, eh ni mcm lagu, hihi :p owh btw, sila dgr lagu imsonia ye klw xleh tidur, menari sekali, hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. lynnnnnnn! hahaha.
      aku tak reti berpuisi bagai lah.
      kalau nampak gaya bahasa poyo-poyo tu,
      copypaste lirik lettew. kehkeh.
      lagu insomnia sape nyanyi? gamaknya kalau dengar lagi takleh tido. :P

      Delete