penagih--penagih belog ini.

Saturday, 8 June 2013

Sumbat tisu dalam hidung. :3

assalamualaikum
aku demam hari ni
coolfever malam semalam aku pakai masih lagi bertepek kat dahi. errr. hihi
sekarang ni rasa much better
cuma lelehan hingus menitik-nitik sampai ke bantal perginya ni je lah 
yang buat aku sedikit kurang selesa.
:3

alhamdulillah, 
dah hampir 2 minggu aku bercuti
dan akan berterusan hingga hujung tahun ni
syukur, dapat rasa ketenangan itu kembali menghampiri diri aku
sejak dua tiga menjak ni
alhamdulillah sekali lagi. 

sebenarnya aku masih tengah berfikir-fikir lagi
apa yang aku perlu buat untuk memenuhkan masa lapang aku
takkan nak goyang kaki membesarkan bontot sahaja kan
dah la bontot memang dah sedia besar pun.
=..='

tengoklah macam mana.
aku sedang mencari peluang kerja yang sesuai.
yang tak ganggu masa aku dengan keluarga dan tak menjejaskan kesihatan aku.
aku juga macam nak ambil peluang bercuti ni 
untuk tajamkan lagi skil-skil kemahiran memasak aku yang dah semakin baik sekarang. :D
dan kalau berpeluang, aku ingat nak belajar kemahiran baru pulak
apa-apa kemahiran pun takpe. hee

itu je lah nak cerita
takde benda best sangat pun berlaku
cuma kawan-kawan la makin ramai yang ambil keputusan untuk mendirikan rumah tangga.
bosan juga ni asyik aku je yang menepek tangkap gambar selit-selit tepi pengantin
bila pulak nak sampai turn aku?
*kekening*

:P





5 comments:

  1. Salam, hai..xsihat rupanya, lama xdgr citer, hehe..
    hrp kau dh okay skrg ni, penuhkan mase dgn aktiviti2 yg best ya, owh belajar lah buat cake2, or cupcake, then buat bisnes,dpt jugak duit, haha :D take care ! get well soon ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. lama xdgr citer tu sbb tgh bz.
      skang ni bru la smpt belek blog balik. hee
      alhamdulillah aku dah sehat, lynn
      cuma skang gusi asyik berdarah je. gigi bongsu nk tumbuh punye psl =..='
      idea buat cake cupcake tu mmg best, tp oven takde kt rumah.
      so, kena mencari oven dulu lah. hihi
      thanks dear. :D

      btw, sketch up banglo yg kau buat tu cantek! awesome sgt <3

      Delete
  2. Replies
    1. hai AsaSiaga. hmm satu offer yg menarik, tapi agaknya nanti aku isteri yg keberapa ya? sebab setahu aku, kau sudah punya cintahati. hihik

      Delete
  3. I was more than happy to uncover this website. I wanted
    to thank you for your time for this particularly fantastic read!!
    I definitely loved every little bit of it and i also have you book marked to see new information on your website.


    my web site - phen375

    ReplyDelete