penagih--penagih belog ini.

Tuesday, 30 October 2012

Sepatutnya hari ni genap setahun.

30 Oktober 2011
''kalau aku cakap aku nak kau, macam mana?"
''yes, i do''

itu salah satu saat-saat terindah untuk aku.
dalam masa sekelip mata aku terima dia.
entah kenapa hati boleh jatuh sayang pada dia
bermula dari saat itu hati berbunga indah je.

30 Oktober 2012
semua sudah tinggal kenangan.
sebenarnya sekarang aku tak la rasa sedih melampau dah
cuma hati tu kadang kadang teringat jugak
nak nak pulak hari ini suppose to be anniversary pertama kitorang.
tapi dah tak kesampaian.

banyak benda mengingatkan aku kat dia
walaupun aku cuba taknak ingat.
salah satunya tadi lah
dalam astro ria cite express dania,
tetiba sebut terminal larkin
banyak banyak terminal kenapa kena sebut terminal larkin ha?
kenapakah?
oih banyak memori kot terminal larkin tu.
T.T

aku ada call dia last week
tapi dia tak angkat
2 3 kali aku call tak angkat jugak.

dia cakap dia letih sangat
tapi tapi
aku dapat tangkap dia taknak aku ganggu dia dah.
its okey, dude.

harapan aku
moga dia bertemu teman pengganti
yang lebih baik lebih cantik lebih pandai menjaga hati lebih segalanya
better from me la senang cerita.
amin.

:))

p/s: gelang aku ada tertinggal kat rumah dia. mohon dia simpan gelang tu. hee



20 comments:

  1. ketika kita mahu terlupakan, ketika itu jugalah semua akan teringatkan. *senyum*

    Semoganya kau juga, ketemu teman pengganti.

    -AsaSiaga-

    ReplyDelete
  2. AsaSiaga:
    ini salah satu fasa yang sukar untuk aku hadapi
    walaupun dah berbulan putus
    apapun, terima kasih ya, kawan.
    :')

    ReplyDelete
  3. aku masih celebrate "anniversary" yg ke2 walau tanpa dengan dia.

    bezanya aku dengn dia masih contact, mungkin saja biar kenngn berputr semula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau masih celebrate eh?
      wah terkagum aku
      aku jua mungkin akan jadi macam kau
      jika sampai tahun depan tiada pengganti
      :)

      Delete
  4. biarkan masa aje yg tentukan... (^__^) InsyaAllah, akan ada bahagia untuk kita nanti. Luka tu, biar terubat sendiri. Bagi masa untuk diri sendiri dulu... Mungkin, masa tu, luka da terubat...dan Mr. Right pun akan ada. Believe me... sebab saya pun pernah rasa macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak miza
      atas nasihat
      doakan sy eh kak
      :)

      Delete
  5. Replies
    1. mungkin,aimi. semoganya begitulah.
      :)

      Delete
  6. i believe he has his own reasons, babe. aku tak suka kau sedih. plss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke oke
      aku tak sedih
      kau nampak kan aku merepek2 je dgn kau lately ni?
      :)

      Delete
  7. dgn berlalunya masa, hati akan semakin terubat. percayalah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak sharena
      terima kasih byk bagi nasihat kat saya
      frust gak la akak dah tutup ruang komen
      huhu

      Delete
  8. biarlah masa berlalu..hehe..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. woh..tragis. lebih kurang saya.. walaupun konfiden rasa diri dah terlupakan dia, kadang-kadang teringat juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita takde kuasa magis,4feet8
      kalau ada, dah lama dah segera buang memori yang tak perlu dikenang
      kan?
      :)

      Delete
  10. It took me time to read all the tips, but I clearly loved the post. It proved to be very helpful to me and I'm certain to all of the commenters here!

    ReplyDelete
  11. terminal larkin? ahaks tempat saya tuh!

    ReplyDelete