penagih--penagih belog ini.

Thursday, 3 November 2011

aku mandul ke? taknak la cmtu. nak anak nanti. T.T

"Mengenali Potensi Diri Melalui Tarikh Lahir"


ANALISIS UMUM
################################

NO. PERIBADI    : 7

ELEMEN          : Air

CIRI UTAMA      : Kawan

SINOPSIS                : Disukai kerana terikan pengikut namun cerewet dan suka berhujah.

TAFSIRAN UMUM  : Suka berhujah, cerewet, popular, tarik penyokong.

WARNA SESUAI    : Biru dan hitam.

STATUS BMI      : 25 => Overweight (berat berlebihan). Senaman secara berjalan-laju selama 30 minit, 3 hari seminggu di samping mengamalkan pemakanan yang sihat dan seimbang mungkin dapat membantu mengurangkan berat badan anda kepada berat yang ideal.

PENYAKIT UMUM   : Buah pinggang, pundi kencing, kemandulan, pembuangan air kecil yang kerap. <br>


PERINCIAN ANALISIS PERIBADI
################################
Seorang yang popular (samada disedari/tidak disedari). Penyokong/rakan anda akan membelakangi anda / disabotaj oleh penyokong anda. Penyokong akan memberi nasihat, peramah, sangat berkarisma, menarik penyokong dengan suara/personaliti. Penyokong anda akan membantu untuk mencapai kejayaan, penyokong menjadi rakan perniagaan. Penyokong akan datang dan pergi dengan mudah.

Sangat berdikari, namun ditikam belakang. Berjauhan (mental/fizikal) menyebabkan berpisah.  Bakat pada suara, boleh bercakap dengan laju, spontan dan berhujah. Cakap lepas dan pedas. Sesuai menjadi guru, pensyarah, penceramah, ahli politik, pemasaran, penyanyi. Bergaul dengan orang kenamaan/VIP, mudah mendapat kepercayaan orang atasan. Duit banyak dihabiskan untuk belanja orang atasan/kenamaan. Mudah disabotaj dan mensabotaj. Mempunyai daya tarikan yang tinggi, pelaris semulajadi. Mudah terbabit dengan cinta 3 segi, mudah disabotaj. Sesuai menjadi jurujual, agen pemasaran, ahli politik dan artis. Potensi mengumpul wang jika bekerja di luar (outstation). Pergerakan wang sangat aktif, wang mudah diperolehi tetapi boros. Cepat mencapai kejayaan tetapi cepat juga jatuh.


PERINCIAN ANALISIS KERJAYA
################################
(KERJAYA SESUAI)
Perniagaan berasaskan perkhidmatan, minuman, tenaga buruh, agensi pembantu rumah, makanan laut, perkapalan, loji janakuasa air, pakaian renang, agensi pelancongan, agensi insuran, pengurup wang, jual beli, pertunjukan kebudayaan, pengarang bebas, jurujual, peniaga gerai, penapis air, internet, ahli silap mata, stesyen TV, stesyen radio, penyampai berita, DJ, wartawan, posmen, pemandu, nelayan, ahli matematik, ahli falsafah, diplomat.

(KERJAYA TERBAIK)
Makanan, restoran, surat khabar, majalah, telekomunikasi, penerbangan, kargo, minyak dan gas, loji penjana tenaga, kabel janakuasa, bahan api, kosmetik, penjenamaan, perhubungan awam, pengiklanan, tenaga buruh, makanan segera, kantin, fesyen, pencahayaan, kedai serbanika, perhiasan pakaian, senjata, minuman panas, pereka, penulis, karyawan filem, jururawat, pengumpul dana, penyambut tetamu, ahli psikologi.


#analisis tentang diri aku kt atas ni ha 95% betul la bagi aku. cuma part mandul dan sakit buah pinggang tu aku cm tak boleh nak terima. aku nak ada anak kandung. aku nak ada anak dengan dia nanti. sobs :(

No comments:

Post a Comment