penagih--penagih belog ini.

Monday, 3 September 2012

semalam dpt ceting jap dengan dia :')

salam
seminggu sudah berlalu
dan blog pun terbiar begitu saje
maaf ye blog.
:|

saje je la ni aku nak update
semalam aku berkesempatan chatting kt fb dengan dia
ingatkan dia taknak layan
tapi alhamdulillah ok je

maybe certain orang akan kata
just leave him and start new life
owhh kalau la itu semudah ABC
ABC pun susah kot
masa tadika dlu pening gak aku
haha



kitorang ceting ceting sejam gak la
pasal soal hati la banyaknya
tak sangka dia turut rasa apa yang aku rasakan
tapi dia kata dia dah serik
bila dia cakap cmtu, aku tau aku tak berhak cakap lebih-lebih
lagipun kami dah takde pape relationship
kawan biase je.


hati aku cakap
"dia masih sayangkan aku"
tapi akal aku menjerit
"sudahla, dia dah taknak kat kau. kau je yg masih jiwa kacau teringat kat dia"


entahlah.
soal hati memang sukar difahami.

and dia ada gak tanya aku
"fara ada buat blog baru ke?"
aku pelik dia tanya camtu
dan mestilah aku jawab
"mana ada. fara still guna blog yg sama la''
bagi aku, takkan disebabkn hubungan dah berakhir
so that aku kena delete blog ni
tak kot
aku sayang blog ni
dulu aku dah pernah delete 2 blog
gile menyesal lepas da delete
sob sob

apa pun
aku sebenarnya rasa bahagia
rasa lebih dari cukup bila dapat berhubung dengan dia
aku tak mintak banyak pun
terima kasih ye encik bulan. :')

i miss johor bahru.
i miss your family.
i miss you too.
bye.




8 comments:

  1. aweeek.
    sudi jadi kekasih hati saye tak? i chooose you pokemon. haha

    ReplyDelete
  2. aweeek.
    sudi jadi kekasih hati saye tak? i chooose you pokemon. haha

    ReplyDelete
  3. bro telor power:
    yup, mmg rase lega
    jadi la dpt ceting dgn dia kejap :')

    fanad my fakwe:
    sy sudi! sy sudi! sy pikachu yg demok. haha

    ReplyDelete
  4. sy penah mengalami benda yang sama..mg even dh xde relationship, tp bila dpt contact lg, rse sgt lega..tp tipulah klw hati xde rse sedih or sakit, bila kite sedar yg hakikatnya kite dh xde pape dgn dia kan..xpe tggu je ye :)

    btw, thanx ye support saya, <3 hihi (n_n)

    ReplyDelete
  5. aahh..lega jgk bila ad geng senasib..haha haha ak, dh lama xcntct dia,ok bru 2 hri lepas, memng syg nk lpaskn dn strt a new life mcm yg ko kata, tp moga ko bijak hndle perasaan jngn smpai ko sakit bila ko dpt cntct dia dh..

    doakan yg trbaik bt ko, dn aku jg ! :)

    ReplyDelete
  6. terharu bace komen lynndamya & saddlone.
    thanx bg semangat kat aku.
    moge kite semua bertabah hadapi fasa-fasa yg kurang best ni

    :')

    ReplyDelete