penagih--penagih belog ini.

Monday, 30 January 2012

alhamdulillah,hubungan aku dan dia suda genap 90 hari :')

assalamualaikum
hurm aku terjaga pukul 2 lebih tadi
padahal aku tengah dengar hot.fm siaran langsung AJL tadi
eh siapa yang menang ha?
aku tak sempat dengar result kot.
cemana ah aku bole terlelap
aduihai.

pastu da alang-alang terbangun tu
aku terus belek enfon ah
tengok-tengok ada 2 misscall
si dia call aku agaknya
wuuuu kenapa aku tak sedar langsung
aku rindu dia sangat-sangat kot
T.T

hari ni 30012012
hubungan kami genap 3 bulan
tapi hari ni gak aku rasa macam jauh dengan dia
start pagi tadi dia pegi memancing dengan kawan-kawan dia
sampai ke petang
aku memang tau dia suka memancing time weekend
so aku tak kesah la
lagipun memang dia da bagitau awal-awal malam semalam

pastu bila dia da balik dari memancing
aku pulak busy kemas bagai nak balik asrama dah
so aku just text manje-manje jap dengan dia
pastu terus bergegas kemas beg baju semua ah
#poyo gile guna word 'bergegas'.kehkeh

aku kemas baju kemain lama kot tadi
start pukul 6.45ptg sampai pukul 8mlm kot
konon-konon nak perfect ah semua baju nak ada
aku sempat amek baju kurung mak aku 3 pasang kot
dah mak aku kata nak bagi orang lain
ceh baik bagi aku je
lawa sey :D

tapi aku tetap ada tertinggal barang tadi. adess.
1. charger enfon nokia
2. kad temujanji untuk jumpa doctor khamis ni

ha sambung cite
so dah pukul 8.30mlm camtu baru ah abah aku bertolak dari rumah
nak hantar aku balik asrama
before masuk gate asrama
abah ajak makan dulu
aku okey saje
save duit aku
haha
lagipun dapat ah tengok AJL kejap
:p

aku just sempat tengok persembahan
Projek Pistol, Atilia & Monologue, Jaclyyn Victor dengan Yuna je
part yuna tu sempat tengok separuh je
boleh pulak mama aku kate yuna buat hidung
sebab dalam tv td nampak macam mancung sikit ah hidung dia
demn. tu semua effect mekap je kot,mama
=.='

time tengah tunggu order sampai tu
aku text si dia
"sayang, imissyou lah :*"

tak lama lepas tu dia reply
"same here. ai tunggu sayang dari td tau. are you ok?"

aku bercadang nak reply tapi aku perasan mama aku mcm tengah perhati aku
erk.
pastu si dia misscall aku sekali
aku terasa mcm nak je call dia kejap
tapi pikirkan mama aku ada depan mata
aku jadi takut.

so aku pun bertahan la
sampai la da sampai asrama
baru aku reply text dia balik
"sori ta reply td,yang. ai baru sampai asrama ni. 
peh bpeluh angkat barang segala. >.< yu tengah wtpe tu?da makan?"

tapi dia tak balas pun
hurmm aku teka dia dah tetido
lagipun time tu dah pukul 10mlm
lagipun semalaman dia tak tidur & tak rehat
sebab gi memancing tu
aku pun ok je la.

cuma bila dia tak reply mesej aku
aku jadi rindu sangat-sangat kat dia.
huawawa
aku rindu dan mengharap dia balas mesej aku sampai tertidur-tidur aku tadi
=.='

 sekarang dah pukul 4pagi
dan aku dah tak mengantok
dan aku sedang merindui dia.
haihhh.



#segala mesej antara aku dan dia telah diedit sedikit mengikut kesesuaian korang sebagai readers. lalalala :p





14 comments:

  1. wah2...

    mesej sebenarnye mesti lagi manja kan..? ;)



    tgh merindu gak ni.. >__< tp rindu takde balasan..wakakak..

    ReplyDelete
  2. c0ngratz dh 3 bln. jg dia elok2 kalo leh biarlah smpai ke jnjg pelamin yer.. akak doakan :-)

    ReplyDelete
  3. acecece sweetnya dia..congratz dah 3 bulan..semoga kekal berpanjangan..:D

    ReplyDelete
  4. miss senget:
    mesej sebenar dirahsiakan isi kandungan.ehek
    takpe,nanti lame2 ade la tu orang balas rindu awak tu :p

    puan azie:
    terima kasih kak.terharu lahh :')

    miss keila:
    hehe aminnn. thanx dear ;)

    ReplyDelete
  5. wahhwahh.. bhgianyee.. bolat dgn pkwe pnggil aku ko jer.. haha

    ReplyDelete
  6. mak.. mak... anak mak ni ade yang reseb...

    ReplyDelete
  7. adeh..bace texts tu semua mmg mengimbau sgt kenangan lama masa blm kawen

    dah kawen nie xde da text2 mcm tu. maklom la hari jumpe kt rmh. nk manje2 semua ckp face to face aje...ekekekke

    ReplyDelete
  8. :) Semoga bahagia ke akhir hayat ~

    ReplyDelete
  9. go go penagih kasih go...

    RE: tak pregnant pun...

    ReplyDelete
  10. hehe, mesti yang real punya text lagi manja-manja giteww.heeee

    ReplyDelete
  11. Alolo soo sweet.
    Followed you.
    Feel free to follow me back ;)

    ReplyDelete
  12. haha..erk dulu mase i sekolah menengah pon rase cuak gak bile men mesej dgn lelaki, mak i akan soal itu dan ini smpi i rase, erkk...? kwn je pon xbleh ke? huhu tp skg dh dewasa sket, eceh dewasa sgt lah kan 22 tahun, baru lah mak diam..haha :p

    ReplyDelete